Anmälan

Anmälan för Malmö Open Water sker via Svenska Simförbundets anmälningssida, openwaterentry.se. För att anmäla till tävlingen behöver ni först att skapa en profil på sidan. Om ni har inte en konto på openwaterentry.se, så måste ni först registrera sig genom att klicka på “registrera”. Openwaterentry.se är Svenska Simförbundets verktyg för anmälan till öppet vatten tävlingar. Om ni vill tävla för en annan förening som inte finns med i Svenska Simförbundet (t.ex. triathlonförening, cykelförening, osv), klicka i att ni vill “registrera utan förening” och sen skicka en meddelande till info@malmoopenwater.se med namn, och det förening ni tillhör. Mer information om registrering och anmälan kan ni får via vår hjälpguide.

Om openwaterentry.se

Här hittar du information om alla sanktionerade tävlingar som du kan anmäla dig till, dessutom till deltagande i tävlingsserien Open Water Trophy 2018 med chans till prispengar och fin statyett läs mer här. Saknar du inloggning, börja med att registrera dig på sidan, så kan du göra din anmälan.

För tävlingsklass krävs tävlingslicens för öppet vatten och då måste du också vara registrerad som medlem i förening tillhörande Svenska Simförbundet.

Har du en tävlingslicens för någon annan simidrott (simhopp, simning, vattenpolo och/eller konstsim), så krävs ett tillägg av aktiv öppet vatten licens. Är din öppet vatten licens ej aktiv måste den aktiveras (kontrollera om du har licens för simidrott eller ej aktiv licens för öppet vatten i octoopen), för att bli tävlingsklar.

Anmälan för Malmö Open Water sker via Svenska Simförbundets anmälningssida, openwaterentry.se. För att anmäla till tävlingen behöver ni först att skapa en profil på sidan. Om ni har inte en konto på openwaterentry.se, så måste ni först registera sig genom att klicka på “registrera”.

Registrera

Fält som är markerade med * är obligatoriska (För- och efternamn, födelsedatum, kön samt e-post). Om du är medlem i en förening som tillhör Svensk Simidrott, så väljer du land Sverige samt den förening du tillhör i föreningslistan. Då kan du även söka reda på din licens inom svensk simning genom att klicka på “Sök min licens”. Du måste ha en licens inom svensk simning för att få delta i de grenar som är angivna som tävlingsklass. Om du deltar för en förening som inte tillhör svensk Simidrott, så bockar du i kryssrutan “Registrera utan förening”.

Ange den e-post som du vill använda på sidan samt ett lösenord.
Man måste även godkänna användarvillkoren och att personuppgifter får lagras.
Efter registrering skickas ett mail till angiven e-post adress, där man måste verifiera sin registrering.

Inloggning

Klicka på Logga in i övre högra hörnet och ange dina inloggningsuppgifter.

I underkant finns knapp för att hoppa till registreringsidan samt om man har glömt sitt lösenord. Du kan få ett nytt mailat till dig genom att trycka på Glömt ditt lösenord.

Efter att man loggat in så kommer man till sin personliga sida där all min information visas samt de anmälningar som är gjorda.

Anmälan

Leta reda på aktuell tävling genom att välja fliken tävlingar och klicka på den tävling som du är intresserad av.

Nu visas mer information om tävlingen och nedan visas de grenar som finns att anmäla sig till.

Om grenen är öppen för anmälan, klicka på Delta i högerkanten för att starta anmälningsprocessen.

Nu är grenen inlagd i anmälningslistan automatiskt. Om arrangören har valt att använda de valbara fälten så visas de nu som textfält att fylla i, dessa kan tex användas för att ta in information om t-shirt storlek etc.

Om man vill anmäla sig till flera grenar går det nu att lägga till dessa genom att välja en till gren i listan i nederkant, då läggs grenen till i anmälningslistan.

Ta nästa steg genom att klicka på bekräfta.

Anmälan stänger kl. 23:00 den 4 september!

Betalning

Nu visas en sammanställning av din anmälan, du måste här också bekräfta att uppgifterna är riktiga och att du godkänner att arrangören får tillgång till dina uppgifter.

Om arrangören använder PayEx betaltjänst, så får du först klicka på nästa steg att betala med PayEx och sedan välja betalningsmetod. Du kan välja på att betala med kreditkort eller direkt med din internetbank. Följ sedan instruktionerna för att betala och slutföra din anmälan.

Nu visas en bekräftelse på anmälan och det har även skickats ett email till din e-post adress.

Anmäla på plats

Tävlingskansliet öppnar kl. 08:00 den 8 september och vi tar emot anmälningar på plats upp till en timme före start (kl. 09:00) den 8 september. Vi tar emot bara Swish betalningar.

Snart kommer information om Malmö Open Water Swim 2019.

Language »