Tack till våra sponsorer!

Malmö Open Water Swim kommer i år att genomföras i samarbete med följande präktiga sponsorer:


Scandic som länge har samarbetat med Simklubben Ran har ett erbjudande speciellt för deltagarna i denna tävling: Få 10% rabatt (bokningskod PRO10SE) på hotellövernattning i perioden 11-13 augusti på ett av hotellen: Scandic Segevång, Scandic Malmö City och Scandic S:t Jörgen. Dessutom sponsrar Scandic tävlingen med vattenflaskor och fina tävlingspriser. Tack Scandic!


Aktivitus sponsrar tävlingen med presentkort till vinnarna av individuella tävlingsgrenar, samt swag till andra deltagare. Tack Aktivitus!


Coop Limhamn sponsrar tävlingen med dricka och goodie bags till våra funktionärer. Tack Coop Limhamn!


Friskis & Svettis på Ön sponsrar tävlingen med att ge våra deltagare och funktionärer tillgång till fräscha omklädningsrum och duschar. Tack Friskis & Svettis på Ön!


Barebells sponsrar tävlingen med sina välsmakande proteinbars som vi kommer att dela ut till alla deltagare. Tack Barebells!


Limhamns Sjöscoutkår ställer derabåter till förfogande för våra funktionärer. Tack Limhamns Sjöscoutkår!


VA Syd ställer en vattenpost till förfogande för evenemanget så alla deltagare, funktionärer och åskådare kan dricka rent kranvatten. Tack VA Syd!


Malmö Stad bistår tävlingen med evenemangsbidrag och utrustning. Tack till Malmö Stad.


Som arrangör är SK Ran mycket tacksam att dessa företag och organisationer stöttar arrangemanget och gör det extra bra för våra funktionärer och deltagare. Tack till alla våra samarbetspartners!